Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 

09 okt

SBA lanceert het Leerplein

Op dinsdag 9 oktober lanceert de SBA het Leerplein tijdens het KNMP Congres. Het SBA Leerplein is uniek voor de apotheekbranche. Het is een beveiligd digitaal platform voor medewerkers én leidinggevenden, waar alles over persoonlijke ontwikkeling geregeld en vastgelegd kan worden.

 

Jaargesprekken inplannen en verslagen en afspraken vastleggen en monitoren: dat kan allemaal – eenmaal geregistreerd – op het Leerplein. Ook is er via het Leerplein toegang tot de SBA Kennisbank met informatie die nuttig is bij professionele ontwikkeling in de apotheek, zoals hoe je een goed HR-beleid kunt vormgeven. Je vindt hier handvatten onder andere voor het voorbereiden en uitvoeren van jaargesprekken, een POP of beoordelingsgesprekken, dus wat leidinggevenden en medewerkers zélf kunnen doen om die gesprekken goed voorbereid in te gaan. Dit en nog veel meer overzichtelijk voor medewerkers en leidinggevenden op één plek: het SBA Leerplein.

In de loop van 2019 breidt de SBA het Leerplein uit met de functionaliteit dat de gebruiker een overzicht heeft van geplande en gevolgde cursussen en kan zien welke relevante geaccrediteerde cursussen er verder in het aanbod zijn.

Ga vanaf 9 oktober 2018 naar www.sbaweb.nl/leerplein voor informatie en registratie en maak direct gebruik van deze nieuwe tool voor persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Het SBA Leerplein is dé plek om nog VANDAAG stappen te zetten,

zodat je klaar bent voor MORGEN!

 

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.