Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


24 feb

ALV van de BPOA op 9 maart

Inmiddels is het voorstel voor de nieuwe pensioenregeling op hoofdlijnen uitgewerkt. In een poll vragen wij om uw mening over de verschillende onderdelen van de nieuwe pensioenregeling. U krijgt tevens de gelegenheid om vragen te stellen tijdens een webinar op 2 maart aanstaande. Tijdens de ALV op 9 maart aanstaande bespreekt het bestuur van BPOA het hoofdlijnenvoorstel.

Tijdens de ALV van november 2021 hebben de leden van BPOA opdracht gegeven een voorstel uit te werken voor de flexibele premieregeling. De leden hebben in het afgelopen jaar hun voorkeuren voor hoe hun pensioenregeling er uit zou moeten zien kunnen aangeven via enquêtes, polls, interviews en hun stem bij de Algemene ledenvergaderingen.

Inmiddels is het voorstel voor de nieuwe pensioenregeling op hoofdlijnen uitgewerkt. In een poll vragen wij om uw mening over de verschillende onderdelen van de nieuwe pensioenregeling. U krijgt tevens de gelegenheid om vragen te stellen tijdens een webinar op 2 maart aanstaande. 

Tijdens de ALV op 9 maart aanstaande bespreekt het bestuur van BPOA het hoofdlijnenvoorstel. Daarna worden de details nader ingevuld. Ook daar zal het bestuur de leden weer bij betrekken. Tijdens de volgende ALV op 29 juni wordt de nieuwe pensioenregeling dan ter stemming gebracht. De verdere uitwerking van de nieuwe flexibele pensioenregeling gebeurt onder voorbehoud van goedkeuring van de nieuwe pensioenwetgeving die later dit jaar wordt verwacht.

  

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.