Disclaimer

Welkom bij FarmaActueel, de onafhankelijke nieuwssite voor de apotheker. Wij bieden u dagelijks het actuele nieuws op uw vakgebied, zowel wetenschappelijk als maatschappelijk. Dit ondersteunen wij met een wekelijkse nieuwsbrief. Dia- en videopresentaties van farmaceutische congressen, symposia en cursussen zult u aantreffen op deze website. Ook kunt u diverse beleidsstukken inzien en downloaden. Tenslotte bieden wij u links naar interessante webpagina's. De redactieraad is geformeerd uit apothekers. Wij wensen u veel genoegen toe op deze website.

RedactieRaad

De RedactieRaad van FarmaActueel bestaat alleen uit apothekers. De redactieRaad ziet toe op de inhoud van FarmaActueel en de onafhankelijkheid van de berichtgeving. Verder levert zij nieuwe ideeen aan voor FarmaActueel. De volgende apothekers hebben zitting in de RedactieRaad:

  •  
  • Dhr. E.H.H. Wiltink, ziekenhuisapotheker te Nieuwegein 
  • Dhr. R. Janknegt, ziekenhuisapotheker te Sittard 
  • Mw. T.J.M. Frijns, ziekenhuisapotheker te Rotterdam

Actueel nieuws 

FarmaActueel publiceert nieuwsberichten uitsluitend met bronvermelding. FarmaActueel betracht grote zorgvuldigheid bij het samenstellen en programmeren van deze site, desondanks kunnen onjuistheden of haperingen niet altijd worden voorkomen. Om die reden wijst FarmaActueel elke verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid bij voorbaat af. Het actueel nieuws wordt dagelijks bijgehouden. In principe zal elk nieuwsbericht een maand lang beschikbaar blijven. De verantwoordelijkheid van de reacties in het forum is aan de schrijver zelf. Hier draagt FarmaActueel geen verantwoordelijkheid. Wel zal bij persoonlijke aanval of grof taalgebruik de reactie verwijderd worden, dit ter beoordeling van de redactie.

Nieuwsbrief

Elke week wordt een nieuwsbrief verstuurd aan abonnees op deze nieuwsbrief. U kunt als ziekenhuisapotheker of als openbaar apotheker u in ons databestand op laten nemen. Uiteraard kunt u zich gemakkelijk wederom uitschrijven, indien u geen prijs meer stelt op de nieuwsbrief. Uw naam- en adresgegevens alsmede uw emailadres worden uitsluitend gebruikt om u te informeren over relevant nieuws of activiteiten van FarmaActueel. Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.

Videopresentaties/webcasts

Videopresentaties/webcasts worden uitsluitend gepubliceerd na toestemming van de spreker, de eigenaar van het gedachtengoed. Zowel de dia's, het videobeeld als het audiogeluid zijn eigendom van de spreker. FarmaActueel accepteert derhalve geen verantwoordellijkheid voor de inhoud van deze presentaties.

Sponsorbeleid 

Het logo van de sponsor is zichtbaar op elke pagina van FarmaActueel. Dit logo kan doorlinken naar de website van de sponsor of naar pagina's met inhoud, waarvoor de sponsor verantwoordelijk is. FarmaActueel accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de website of pagina's van de sponsor. De inhoud van FarmaActueel is onafhankelijk van de sponsor.