Pharma Bijeenkomsten


Bijeenkomsten

18 nov

Wanneer: 18 november 2019
Aanvang: 12:30
Eindtijd: 17:00
Locatie: UMCG Lokaal 16

Noordelijk Therapietrouw symposium

Het Medication Adherence Expertise Center of the northern Netherlands (MAECON) organiseert op maandag 18 november 2019 (12.30-17.00u) in het UMC Groningen (Lokaal 16) haar openingssymposium over therapietrouw. Therapie-ontrouw komt naar schatting bij bijna de helft van de geneesmiddelgebruikers voor en is geassocieerd met sterk verminderde klinische uitkomsten en hoge kosten. Echter, hoe therapietrouw te identificeren en hoe vervolgens te optimaliseren? Dit symposium met veel praktische casuïstiek richt zich op apothekers, huisartsen, specialisten, verpleegkundigen/POHs en onderzoekers. De middag wordt voorgezeten door prof. dr. Liset van Dijk en dr. Job van Boven. Kosten en accreditatie: Het symposium is gratis toegankelijk en bij voldoende inschrijving zal accreditatie worden aangevraagd.

Voor inschrijving en programma (max. 120 plaatsen), zie https://www.umcg.nl/EN/Research/InstitutesProgrammes/medication-adherence/Paginas/Symposium-therapietrouw-expertise-centrum-MAECON.aspx

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.