Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


08 jan

Nieuwjaarsreceptie Zorgkoepels: KNMP pleit voor samenwerking

Samenwerking. Dat is waar apothekers in 2014 voor gaan. Lees er meer over in de nieuwjaarsboodschap van KNMP-voorzitter Rik van der Meer. Bekijk bovendien de foto's van de KNMP-nieuwjaarsreceptie 2014.

Samenwerking. Dat is waar apothekers in 2014 voor gaan. Lees er meer over in de nieuwjaarsboodschap van KNMP-voorzitter Rik van der Meer. Bekijk bovendien de foto's van de KNMP-nieuwjaarsreceptie 2014.

ANH JANSEN 09-01-2014 17:48
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/voorlopig-geen-tweede-apotheek-in-westervoort-1.3705000

WESTERVOORT - Inwoners van Westervoort moeten zich voorlopig tevredenstellen met één apotheek. De Escura aan De Rosmolen krijgt geen concurrentie van een Mediq aan het Dorpsplein.

Het landelijk opererende Mediq wilde Roel Eikema als franchisenemer op de apotheek in het winkelcentrum zetten. Dit feest gaat echter niet door omdat Eikema naar zeggen van een woordvoerster van Mediq niet aan een van de voorwaarden in het contract kan voldoen. Verdere details hierover wilde ze niet geven.

Eikema is gevraagd om een reactie te geven. Aan dat verzoek is geen gehoor gegeven.

--?
ANH JANSEN 09-01-2014 17:46
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/apotheek-carepharm-al-failliet-v%C3%B3%C3%B3r-opening-1.4166115

WESTERVOORT - De Carepharm-apotheek aan het Dorpsplein in Westervoort gaat niet open. De rechtbank Gelderland heeft het faillissement uitgesproken over de apotheek nog voordat er is begonnen. Carepharm was een initiatief van de Westervoortse apotheker Roel Eikema.

Hij kreeg lof toegezwaaid van inwoners en gemeentebestuurders omdat het IJsseldorp met zijn 16.000 inwoners te groot is voor de ene Escura-apotheek die er nu is.

Hoewel het pand in winkelcentrum De Wyborgh langzaam maar zeker werd ingericht, openden de deuren van de apotheek nooit.

--Escura wil niet samenwerken?
henricop 08-01-2014 19:18
Het woord inteelt is meer op zijn plaats bij dit soort plaatjes. Zonde van het geld en de tijd

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.