Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


19 feb

C1000 Stiphout naar Jumbo met apotheek erbij

De C1000-super van ondernemer Ralf Gijsbers pakt bij de ombouw naar Jumbo een nieuwe functie erbij. De winkel herbergt binnenkort ook een apotheek.

De C1000-super van ondernemer Ralf Gijsbers pakt bij de ombouw naar Jumbo een nieuwe functie erbij. De winkel herbergt binnenkort ook een apotheek.

RX 20-02-2015 17:29
De Jumbo; bij meer dan 3 wachtenden voor u bij de kassa krijgt u een medicijn kado! Na de politheek, de hulpmiddelenboeren nu de Jumbotheek: de farmaceutische zorg zal nog meer versnipperen en van de apotheek blijft niets meer over. Gelukkig hebben we het LSP zodat het dossier compleet blijft en dit, in theorie, allemaal op een veilige en verantwoorde manier kan. Waarover moet men nog onderhandelen? We hebben alles al weggegeven.
ANH JANSEN 20-02-2015 15:14
De herhaalreceptuur wordt aanbesteed. Per verzekeraar. Wordt nog leuk. Gaat de Jumbo hierin participeren? Gaat de Jumbo LPG ook gelden voor de apotheek?

Schaf dan maar direct de prijsinfo in de Z-index af. De hele wmg systematiek is dan geheel verlaten. WMG regel opbouw is al verouderd, maar nu helemaal; EU, VV, DB, WU, Inhalatie, thuis uitleg, MR e.d. zitten niet in de wmg. Kosten AIS, kosten LPG/EPD, kosten KNMP etc. zitten niet in de wmg. Als je de herhaalreceptuur er ook nog eens gaat uithalen zet je de hele kosten en vergoeding structuur op de helling.

NapCo, ASKA en KNMP onderhandelen over de basis wmg systematiek. Ze laten het verschrikkelijk afweten.
apor 20-02-2015 14:19
benieuwd hoe dat gaat met de privacy daar. In de apotheek kom je nog niet jan en alleman uit het dorp tegen, bij de jumbo wel. Kan het winkelende publiek ook mooi de conversaties/woede-uitbartingen van patienten meemaken:-)
capsule 20-02-2015 10:50
Diverse elementen uit de C1000-formule komt terug in de nieuwe super, zoals lokaal brood, gebak en worstenbroodjes.
En nu ook geneesmiddelen. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Wat maakt het uit..
Triest allemaal

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.