Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


30 jan

CEO Marc van Gelder verlaat Mediq BV

Marc van Gelder, CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Mediq, heeft vandaag aangekondigd dat hij besloten heeft om na negen jaar terug te treden als CEO van Mediq. Van Gelder heeft dit besluit genomen in goed overleg met de Raad van Commissarissen.

Marc van Gelder, CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Mediq, heeft vandaag aangekondigd dat hij besloten heeft om na negen jaar terug te treden als CEO van Mediq. Van Gelder heeft dit besluit genomen in goed overleg met de Raad van Commissarissen.

ANH JANSEN 01-02-2014 09:50
Q4 en jaarcijfers 2013 zullen bij Mediq bekend zijn. Hedgefunds weten dan snel met het bijltje te hakken. Die cijfers zijn blijkbaar rampzalig. Er is geen vervanger voor MvG en toch per direct ontslagen.

Verlenging van contract van MvG met Mediq omzeilt het verbod op gouden handdrukken.

Nieuwe contracten van Mediq zijn blijkbaar geen verbetering. Kan ook niet. Alles is budgettair neutraal in de extramurale farmaceutische zorg.

Jawel, we hebben veel te danken aan MvG; artikel FD juni 2008: eerst het gebouw afbreken voordat er iets nieuws kan komen. Met lege handen staat MvG zelf niet, maar de branche is door hem wel afgefakkeld.
schuiringa 30-01-2014 22:57
Ben benieuwd wat deze drogist gaat vangen.

Wie zal de volgende CEO zijn ? Apotheker, drogist, Oud Vws ambtenaar, oud zorgverzekeraar of gewoon iemand van Benu ?
capsule 30-01-2014 21:32
Weer zo'n "manager": alles onderschijten en dan wegvliegen.
Dank namens alle apothekers, en speciaal de Mediq apothekers ( afgeknepen in het aantal assistenten)en ook dank namens alle assistenten die zich sufwerkten en vooral niet moesten zeuren.


Meijer Apeldoorn 30-01-2014 18:53
Van Gelder heeft aangetoond dat hij uitstekend is staat is de farmacie in de soep te laten lopen.
Baantje bij Ranbaxy misschien?
Kan ie niet veel meer verknallen.
henricop 30-01-2014 17:23
ik vind u vandaag wel erg mild!
Van Gelder heeft de KNMP is dit model gedrukt.
Nu bij hulpmiddelen dezelfde preferentiekaalslag gaat optreden als bij geneesmiddelen, is hij er uitgegooid. Twee keer alle goodwillinvesteringen in rook zien opgaan is teveel.
Dit persbericht is een nette manier om weg te komen en weer ergens anders te worden ingehuurd.
Wij weten beter.
ANH JANSEN 30-01-2014 17:02
Van de beurs gehaald en contract verlengd met 4 jaar en nu opstappen? Prima timing.

Mediq zet nu in op Total Filling. Alleen noodvoorraden in de extramurale apotheken, soort DienstApotheek voorraad en assortiment, en alle overige leveringen eerst na 2 tot 4 dagen.

Pharmaline is door Marc van Gelder doorgedrukt,inclusief wijziging in vergoedingen. IDEA is door MvG doorgedrukt. Hele 'prestatie' bekostiging en preferentie beleid vloeit voort uit de inbreng van MvG.

En nu het geheel uit de bocht vliegt pakt MvG zijn koffers.

4 miljoen euro.

Onze dank is echter niet in geld uit te drukken.

We schudden MvG met de linkerhand.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.