Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


27 jun

Ziekenhuizen mogen winst uitkeren aan investeerders

Na jarenlange discussie zetten kabinet en Tweede Kamer het licht op groen in een politiek beladen dossier: ziekenhuizen mogen winst gaan maken en die uitkeren aan investeerders, zoals pensioenfondsen. (Volkskrant)

Na jarenlange discussie zetten kabinet en Tweede Kamer het licht op groen in een politiek beladen dossier: ziekenhuizen mogen winst gaan maken en die uitkeren aan investeerders, zoals pensioenfondsen. (Volkskrant)

schuiringa 29-06-2014 14:11
Wanneer worden Edith, van Rijn en Leon afgevoerd.

Rutte kan niet met droge ogen volhouden dat dit goede politiek is.
schuiringa 28-06-2014 14:29
NRC vandaag.

De hele top van VWS snoept uit de pot van het corrupte Apollo netwerk.

Wanneer vliegen Schipper, van Rijn,van Halder, van Beek en Hurts er nu uit ?

Nederland loopt Internationaal en Nationaal ernstig schade op door het wangedrag van de top van de zorg.

De roofridders van de zorgverzekeraars dienen ook gescreend te worden.

Directeuren die zich misdragen en de 10 miljard die ze zogenaamd van Europa moeten aanhouden als reserve, is gewoon geld gestolen van de zorgverleners en de klanten/burgers.
ANH JANSEN 28-06-2014 10:06
Burgers in Nederland sluiten een ziektekostenverzekering af, een private verzekering gelijk een inbraak, brand, ongevallen e.d. verzekering, maar met dit verschil dat de schadelastvergoeding gaat volgens op=op principe: het is gebudgetteerd en als het geld op is moet de leverancier gratis leveren en als hij dat niet doet moet je je recht halen bij de Rechter. De verzekeraar kan er niets aan doen, toch?

IBO rapport. 74 pagina's. Alice in Wonderland is er niets bij in vergelijking.

Budget totaal is binnenlandse en buitenlandse schadelast. Zorgvluchtigingen die zorg afnemen in het buitenland benadelen dan degenen die thuis blijven: budget binnenland daalt dan.

Waar is Alice?
ANH JANSEN 28-06-2014 10:01
http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/vws/documenten-en-publicaties/rapporten/2014/06/27/ibo-grensoverschrijdende-zorg.html

En zie hier dat schrappen van art 13 Zvw wel degelijk van enorme invloed is op de grensoverschrijdende zorg en dat dit ook de intentie was van de Minister en verzekeraars om dit ‘lek’ van het BKZ te dichten: er komt een hek om Nederland.

Bedrag inkoop zorg buitenland gaat af van bedrag inkoop binnenland. totaal bedrag mag immers niet stijgen.

Wat gaan investereerders hiervan denken en gaan zij dan nog investeren in ziekenhuizen? Tenzij de Minister anders beslist? Balletje, balletje spel voor gevorderden.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.