Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


27 mei

BENU Apotheek opent 2e servicepunt Westervoort (uit concurrentie)

Met het 2e serviceloket speelt BENU in op de komst van Daniël Eikema, die maandag Apotheek Wyborgh opende in het gelijknamige winkelcentrum. (gelderlander)

Met het 2e serviceloket speelt BENU in op de komst van Daniël Eikema, die maandag Apotheek Wyborgh opende in het gelijknamige winkelcentrum. (gelderlander)

henricop 27-05-2014 19:43
Westervoort lijkt een zoveelste ketendoctrinegeval. Ga naast een ketenapotheek zitten die presteert zo slecht dat je binnen kortste keren de boel om zeep helpt.
Verder zie je dat concurrentie werkt! Ineens is BENU in staat volgens het berichtje om een uitdeelpunt te openen bij een huisarts. Tegen een leuke huur waarschijnlijk om de dokter te lubben.
ANH JANSEN 27-05-2014 19:22
http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/vws/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2014/05/27/kamerbrief-over-rapport-over-meerjarige-zorgverzekeringspolissen.html

Zet de lijn uit die de Minister wenst te volgen: risico verevening bewust imperfect houden om de verzekeraars te prikkelen tot doelmatige zorginkoop: Laagste prijzen nastreven. Kwaliteit speelt geen rol.

Prijsdruk op farmacie zal daarom blijven voortduren.

Westervoort (en elders) zit op verkeerd spoor. Elkaar verdringen is niet de oplossing! Het is immers geen markt!
Kosten stijgen en baten dalen versneld.

Lose, lose, lose situatie.

Tijd voor een symposium waar niet over prijzen mag worden gesproken.
ANH JANSEN 27-05-2014 11:45
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/westervoort-krijgt-toch-zijn-gewenste-2e-apotheek-1.4300696
Eikema runt al een apotheek in de Zevenaarse wijk Zonegge. Hij is een broer van Roel Eikema, die sinds medio 2012 probeerde de apotheek aan het Dorpsplein te openen.
Zevenaarse vestiging
Daniƫl Eikema heeft het stokje nu overgenomen. De leveranties gaan voorlopig vanuit zijn Zevenaarse vestiging. Als er een toeloop ontstaat in Westervoort, zijn daar straks medicijnen af te halen

--Mag allemaal. En wordt dit een wedstrijd tussen DZF en NFZ? Lachende derden zijn de verzekeraars; welk signaal wordt hiermee afgegeven? Geld zat blijkbaar bij die apothekers.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.