Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


26 mrt

Antwoord op Kamervragen over het bericht Farmabedrijven moeten open zijn over prijsvorming

Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt Kamervragen van lid Dijksma (PvdA) over het bericht Farmabedrijven moeten open zijn over prijsvorming.

Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt Kamervragen van lid Dijksma (PvdA) over het bericht Farmabedrijven moeten open zijn over prijsvorming.

ANH JANSEN 26-03-2018 19:17
Welke JIJ bak zouden de farmaceutische multinationals nu kunnen zeggen tegen de Minister?

Akkoorden op Hoofdlijnen? Transparantie? Overheidsapparaat zelf? Kosten? Baten? Totaal aantal ambtenaren, u-bocht ambtenaren? semi ambtenaren? Pseudo ambtenaren? subsidie ambtenaren? Rijks, Provincie, Gemeente, overkoepelend, Regio? 1,5 miljoen inmiddels in totaal. Macrobeslag van de Overheid op de Economie is 60,3%. Een wereldrecord. Japan en de USA zitten op 35%. Duitsland op 40%.

Maar wel Vier ProtonenTherapieCentra! 6x zo duur als normaal en geheel overbodig en bij oplevering obsoleet!

EHCI: NL heeft een antiek model omdat het kan worden betaald!

En nu JIJ weer.
ANH JANSEN 26-03-2018 19:12
'Voor andere maatregelen op het gebied van geneesmiddelenbeleid verwijs ik u naar de brief waarin ik u ook zal informeren over de uitwerking van de maatregelen in het Regeerakkoord op het gebied van geneesmiddelen. Ik heb toegezegd u deze dit voorjaar te sturen'.

-En daarom is het zo stil van de zijde van Collectieven en KNMP. Er komen nu wel Stipco gesubsidieerde cursussen Ehealth aan. Verzekeraars hebben al aangekondigd ehealth te zien als een bezuiniging op de tarieven; de verzekerden gaan het immers dan toch zelf doen?

En de GVS Herberekening, in combinatie met Lage Ziektelast? SFK zwijgt, maar Farmaceutisch Kompas komt al met prijsberekening per cluster.

Rekenen!

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.