Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


17 jun

Webcasts Bereidingen t.b.v. de Thuissituatie

Enkele voorbeelden van collega's uit Den Haag, Woerden en Sneek hoe zij bereiden en de logistiek naar de patient verzorgen. FarmaActueel biedt u deze webcasts exclusief in een geheel vernieuwde player. De webcasts zijn in alle browsers te zien.

Enkele voorbeelden van collega's uit Den Haag, Woerden en Sneek hoe zij bereiden en de logistiek naar de patient verzorgen. FarmaActueel biedt u deze webcasts exclusief in een geheel vernieuwde player. De webcasts zijn in alle browsers te zien.

ANH JANSEN 19-06-2015 12:16
De Geneesmiddelenwet is klip en klaar. KNMP onderzoekster Postma gaat dan ook te kort door de bocht dat de IGZ heel snel met een gedoogregeling kwam toen bleek dat de DB niet mochten van deze Wet. Een wet waarvoor de KNMP zo hard had gestreden! Alles was bekend toch? Ook de gevolgen?

ASKA en NapCo hebben aan de wieg gestaan van de gedoogregeling. Farmaline is door Mediq bedacht. Central Compounding zou de toekomst zijn.

En de KNMP is dan niet de partij die opkomt voor de burgers en de apothekers. Neen.

Jammer. Jammer. Jammer. NapCo man Laurens Schulpen.

Met jammeren kom je er niet.
ANH JANSEN 19-06-2015 11:33
En de Z-index per verzekeraar is ICT technisch heel simpel. Als de KNMP van mening is dat per 1 juli alles klaar is voor de nieuwe declaratie methode moet Z-index per verzekeraar een makkie zijn.

Laurens maakt een vergelijking tussen eigen bereidingen en Kodak. Die vlieger gaat niet op. Verzekeraars kopen eigen bereidingen in voor hun verzekerden en geen filmrolletjes. Kodak kon gewoon beslissen over de eigen ondergang.

De KNMP zit aan het roer bij de bereidende apotheken en de KNMP laat het lopen. Is de KNMP wellicht Kodak? Dan is de KNMP wel een heel slecht ontwikkeld rolletje zwart wit film dat er steeds gekleurder bij komt te liggen.

Uit de Dark Rooom?
ANH JANSEN 19-06-2015 11:29
Prima webcasts. Laurens heeft het bij het rechte eind; 'we hebben het allemaal weggegeven in de onderhandelingen'

'We' is de KNMP, is ASKA en is ook NapCo.

De Z-index vermelding N of F gaat volgens Postma niet werken; N is soms ook F en F is soms ook N. Wat is de oplossing? Wie is de uitgever van die Z-index?

Dat zijn toch 'we'.

De hamvraag is niet gesteld en waarom niet?

Ook NapCo heeft boter op het hoofd. En die boter is gewone margarine tegen de laagste prijs. Gratis op te halen bij de apotheek.

Z-index per verzekeraar! Dan heb je eenduidige transparante informatie; N is N, F is F. Menzis is Menzis.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.