Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


14 aug

Praat mee: betalen voor uitgifte medicijnen bij apotheek is logisch

Als je voor het eerst een recept ophaalt bij de apotheek betaal je naast de kosten van het medicijn ook kosten voor de diensten van de apotheek. (Consumentenbond)

Als je voor het eerst een recept ophaalt bij de apotheek betaal je naast de kosten van het medicijn ook kosten voor de diensten van de apotheek. (Consumentenbond)

mgvg 15-08-2014 09:24
helemaal mee eens, entrepreneur!
entrepeneur 15-08-2014 09:06
KNMP vergeet consequent te melden dat de apotheek niet(s) meer op het doosje verdient, wat moet je nou met zo'n koepel...
mgvg 15-08-2014 09:02
De NZa maakt meer kapot dan je lief is.
henricop 15-08-2014 07:56
De consumentenbond en het AD delen vandaag de finale klap aan alle apotheken uit. Apothekers zijn geen zorgaanbieders maar ordinaire doosjesschuivers. Wel declareren maar niet praten. Dit is echt desastreus voor de beroepsgroep!
ANH JANSEN 14-08-2014 23:54
"Uitleg over medicijnen is een kerntaak van de apotheek. Daar betaal je al voor via de winst die ze maken op het verstrekken van de medicijnen. Hier een apart tarief voor rekenen vind ik echt belachelijk. Vooral omdat je er zelf niet om gevraagd hebt".
Leg het maar uit NapCo, ASKA, KNMP e.a. voorstanders van dit systeem prestatie bekostiging.
Winst op verstrekken van medicijnen? VGZ wil Volcolon als preferent en patient wil psyllium PCH. Leg maar uit wie hier de winst van verstrekken opstrijkt.
RvdM kan nu exact uitleggen wat preferentie beleid is en wie er met de winst van de verstrekkingen vandoor gaat.
Melanie van Gulik zit achter de 1 label apotheken aan; criminologische insteek

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.