Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


11 mrt

Eerste lijn mogelijk uitgezonderd van Mededingingswet

Minister Schippers laat onderzoeken of er voor de eerste lijn zorgspecifieke belangen zijn aan te wijzen die een vrijstelling van het kartelverbod mogelijk te maken. (Medisch Contact)

Minister Schippers laat onderzoeken of er voor de eerste lijn zorgspecifieke belangen zijn aan te wijzen die een vrijstelling van het kartelverbod mogelijk te maken. (Medisch Contact)

Meijer Apeldoorn 12-03-2015 19:58
Neem dan de PR van de zorgverzekeraars. Achmea maakt weer een half miljard winst.Door een afboeking en reorganisatiekosten blijft daar 16 miljoen van over.
Arme Achmea. Op kosten van de premiebetaler moeten 4000 mensen worden weggesaneerd.
Als ik overtollig personeel zou hebben, kan ik dat dan ook op kosten van de Zorgverzekeraar oplossen?
entrepeneur 12-03-2015 13:40
Nee, de KNMP zet in op verbetering van de relatie met de zorgverzekeraars...., andersom weten de zorgverzekeraars het even niet waar de KNMP het over heeft!
capsule 12-03-2015 09:56
"De vice voorzitter is toch van de PvDA en die zijn toch tegen marktwerking? Wanneer gaat deze vice voorzitter eens waar voor het geld bieden?"

Deze vice voorzitter is een erfenis van de vorige KNMP voorzitter.
Hij is weg. Wanneer gaat zij weg? Kan de KNMP uitleggen wat zij eigenlijk voor de apothekers doet ??
Meijer Apeldoorn 12-03-2015 09:34
De vice voorzitter is toch van de PvDA en die zijn toch tegen marktwerking? Wanneer gaat deze vice voorzitter eens waar voor het geld bieden?
Meijer Apeldoorn 12-03-2015 09:33
Lees de brief van de minister. Een schoolvoorbeeld van de bekende dode mus.
Als het over echte zorg gaat zijn er immers al geen belemmeringen en VWS zal er wel voor zorgen, via de NZa, dat er geen gezamelijke afspraken worden gemaakt over geld.
De greep van de Zorgverzekeraars op de markt moet koste wat het kost blijven gehandhaafd.
Het " succes" van de minister is er van afhankelijk. Hopelijk laten de huisartsen zich niet met deze enorme kluit in het riet sturen, maar blijven ze aansturen op een harde confrontatie. Het zou goed zijn als de KNMP zich hier bij aan zou sluiten. Zal wel weer niet gebeuren. Alleen bij het idee al, loopt het ze dun door de broek.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.