Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


09 aug

Wisselende reacties op aanpak Lissese Apotheek

Enkele inwoners van Lisse maakten hun onvrede over de Lissese Apotheek (Koninginneweg 87) kenbaar. Daarbij ging het met name om opmerkingen aangaande lange wachttijden en trage afhandeling. Naar aanleiding hiervan is een aantal bezoekers gevraagd naar hun mening. Daaruit bleken verschillende ervaringen.(Dichtbij)

Enkele inwoners van Lisse maakten hun onvrede over de Lissese Apotheek (Koninginneweg 87) kenbaar. Daarbij ging het met name om opmerkingen aangaande lange wachttijden en trage afhandeling. Naar aanleiding hiervan is een aantal bezoekers gevraagd naar hun mening. Daaruit bleken verschillende ervaringen.(Dichtbij)

henricop 12-08-2014 18:52
Uit het Haagsche komen geruchten dat onze ex voorzitter gegijzeld is door de Belastingdienst en op water en brood zit.
ANH JANSEN 10-08-2014 21:54
http://www.npcf.nl/images/stories/dossier/medicijnen/informatieblad-eerste-uitgifte-van-medicijnen-2-010814.pdf

Geen wonder dat die Lissenaren 2 tot 14 dagen moeten wachten op hun medicijnen. Volgens de KNMP en NPCF zit er in de vergoeding voor de uitgifte van medicijnen geen enkele vergoeding voor de inkoop, opslag en distributie van geneesmiddelen. Bestelsysteem? Spillage? Gebouw? Opslagsysteem? ICT? Allemaal gratis volgens de KNMP en de NPCF. En VWS en ZN zullen hen niet tegenspreken.

Te voet ophalen in Leiden bij Mosadex? Zou best eens kunnen gebeuren. Afrika is dichterbij dan menigeen denkt.
henricop 10-08-2014 18:11
Het is lastig leveren zonder computer, balie en rest inventaris.
Die is geveild door belastingdienst.
ANH JANSEN 10-08-2014 14:18
http://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/apotheek-apotheek-havinga-den-haag-170842/waardering/apotheek-havinga-is-momenteel-b7ca96821acc32f29db6af15bee27bd9

oelichting
Apotheek Havinga is momenteel gesloten, zij zeggen wegens verbouwing, er wordt echter niet zichtbaar verbouwd. Er hangt een bericht op de deur dat recepten wel bezorgd worden, maar na telefonische navraag blijkt dat niet te gebeuren (men nam dus wel de telefoon op). Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat ze niet meer open gaan.

4 personen vinden dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?

Bericht is van 23 juli 2014.

Hier wordt je heel heel heel droevig van.
ANH JANSEN 10-08-2014 14:11
http://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/apotheek-lissese-apotheek-lisse-3027768

21.000 inwoners, plus nog wat 1.000den uit Lisserbroek. 8 meldingen op ZorgkaartNederland. Van 3 naar 2 apotheken.

Overname, verbouwing, sluiting en fusie van 2 verschillende apotheek organisaties. Altijd lastig en complex. Zeker met de huidige tarieven en contracten; er is geen speling om extra ervaren krachten aan te trekken om tijdelijke oprispingen te verhelpen. En dan ook nog Central Filling doen op deze schaal? CF kost geld. CF betaal je door medewerkers te ontslaan. Daardoor lopen wachttijden nog meer op. Lisse zit in Catch22. Want voor de zorg krijg je geen geld.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.