Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


09 feb

Algemeen Overleg Geneesmiddelen: Antwoorden Schippers 2e termijn

Webcast van het Algemeen Overleg Geneesmiddelen vanochtend met de antwoorden van Minister Schippers in 2e termijn. Een service van Farmaactueel

Webcast van het Algemeen Overleg Geneesmiddelen vanochtend met de antwoorden van Minister Schippers in 2e termijn. Een service van Farmaactueel

ANH JANSEN 09-02-2017 17:13
LAB waarden opvragen is alleen mogelijk voor zorgaanbieders die voorschrijven. Dat doen apothekers niet, dus gaat dit feest niet door.

Vervolgens stukje over tekorten en de boetes voor importeurs; die zijn geheim. Tekorten worden besproken in de werkgroep en die werkt heel hard. Ontzettend hard. Is niet zichtbaar, maar achter de schermen slaat het zweet tegen de ramen en drupt het zweet van de muren. Dat zien de kamerleden niet, maar achter de schermen wordt heel hard gewerkt.

Tja. Vragen? Geen vragen!
ANH JANSEN 09-02-2017 17:09
Laatste stukje; MBO moeten gewoon gebeuren. 220.000 stuks in 2017 voor de hoogste risico groepen. De artsen en apothekers moeten gewoon iemand inhuren om deze uit te voeren. Waarom gebeurt dat niet? De IGZ gaat handhaven.

Zegt de Minister.

Collectieven en KNMP kunnen de Minister en Kamerleden blijkbaar niet duidelijk maken dat 35 euro per MBO geen tarief is voor arts en apotheker om dit te gaan doen.

Welk uurtarief hanteert een verzekeraar voor de eigen werknemers? Voor de eigen bestuurders?

Nou dan.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.