Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


06 nov

De visie van zorgondernemer Loek Winter op de farmacie

Confronterend, maar eerlijk. Zo beschouwt FarmaActueel de webcast van Loek Winter, zorgondernemer in o.a. het Ziekenhuis in Lelystad en het Slotervaartziekenhuis te amsterdam, De webcast is een service van FarmaActueel®

Confronterend, maar eerlijk. Zo beschouwt FarmaActueel de webcast van Loek Winter, zorgondernemer in o.a. het Ziekenhuis in Lelystad en het Slotervaartziekenhuis te amsterdam, De webcast is een service van FarmaActueel®

Meijer Apeldoorn 11-11-2014 11:09
Medique en dus ook GKN staan aan de wieg van het pakjesmodel. Geen enkele relatie tussen inkoop en verkoop meer! Hoe verzin je het. Ondertussen sloopt Medique de voor het PR beleid benodigde miljoenen uit het apotheekbudget met als gevolg een merkwaardig fenomeen: de " modale" klant gaat kilometers verder zijn spullen halen en de klanten die perse specialite moeten kunnen bij Medique terecht.
Op zo' n voorzitter moet je dan gaan bouwen?
Meijer Apeldoorn 11-11-2014 10:57
Harry is bijzonder geschikt om de KNMP in de huidige vorm van binnenuit te slopen.
Er staan diverse mensen te trappelen om op de ontstane puinhoop een nieuwe op moderne leest geschoeide vakbond voor apothekers , gevestigd en in loondienst, te beginnen.
Je moet een vervallen gebouw eerst slopen voordat je iets nieuws kunt bouwen.
Binnen de huidige structuur en het huidige beleid kan niemand ook maar iets klaarmaken!
medicijnman 10-11-2014 13:52
Na het bekijken van de youtubevideo's kom ik in ieder geval tot de conclusie dat de heer Harry S. volgens mij niet geschikt is als voorzitter. Zijn ideëen zijn misschien wel goed, maar zijn manier van spreken en zijn presentatie komen nogal zwak over en dan kun je weinig klaarmaken.
ANH JANSEN 07-11-2014 16:35
http://www.zorgvisie.nl/ICT/Nieuws/2014/11/Mediq-komt-met-verantwoordingsapp-1639177W/

Mediq wil met een nieuwe Scan App een einde maken aan het tijdrovend invullen van bestel- en verantwoordingsformulieren voor continentiemateriaal.

Bestellen, invullen van de verantwoordingsformulieren voor zorgverzekeraars, controleren en afleveren van deze starterssets kost verpleegkundigen in het ziekenhuis veel tijd.

--En Gerben KN durft te stellen dat wij 1 lijn moeten trekken, 1 front, en ons niet meer moeten laten uitspelen tegen elkaar. 1 gemeenschappelijk belang? Of zien we dit verkeerd?

Gaat Mediq dit delen met ons allen?
henricop 07-11-2014 08:41
GKN is de volgende tot leven gewekte dinosaurus van de Alexanderstrasse. Hij zegt wat het bureau zegt dat ie moet zeggen. Is ie zo gewend uit zijn Mediq tijd. Heb hem in die tijd nooit kunnen betrappen op een eigen idee. Altijd M van Gelder nabauwen. heb je skitterende carriere!
Als je met elkaar door het putje wil moet je op hem stemmen!
Als je op Harry stemt valt de KNMP snel om. Op de ruines kan het dan beter worden.

Er is maar 1 eerste stap: Bureau voor 90% opdoeken en opnieuw beginnen in klein kantoortje en Alexanderstrasse verkopen aan een of andere sjeik voor een ambassade.
En dan de juiste mensen aantrekken
henricop 07-11-2014 08:37
Er zou eens een onderzoek gedaan koeten worden naar Winters en zijn banden met Achmea.
Ik vraag me zeer af of er een echt zuivere relatie is, in de zaken Lelystad en later Slotervaart.
Man schijn ook adviseur te zijn van Achmea. Gekke combi.
ANH JANSEN 07-11-2014 00:17
Prima webcast. Dank.

Zet deze eens naast de youtube versies van de potentiële KNMP voorzitters.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_9hzHL-sC0&app=desktop

Harry Stulemeijer.

https://www.youtube.com/watch?v=vxFLbDLiOoI&app=desktop

Gerben Klein Nulent.

GKN trekt nu al aan een dood paard; bekostiging op wijze huisartsen. bekostiging voor de zorg. bekostiging niet in ER. Alles ten dienste van de patiënt. Daar doen we het voor.

Wat zei Loek Winter ook alweer over de 'haves'? Zijn 'haves' patiënten?

Dit gaat het niet worden. Neem nog maar een dropje.....

Alle ballen op Harry. Zelfstandige Zonder Personeel. Zo ziet Loek Winters apothekers het liefst.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.