Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


03 nov

Frank van Wijck: Yin en Yang

De kandidaten voor het voorzitterschap van de KNMP zijn bekend. de kandidaatstellingscommissie schuift wel al meteen Klein Nulent naar voren als ‘buitengewoon geschikte voorzitterskandidaat’. Waarom wel Klein Nulent en niet Stulemeijer vraag je je dan af? (Arts en Auto)

De kandidaten voor het voorzitterschap van de KNMP zijn bekend. de kandidaatstellingscommissie schuift wel al meteen Klein Nulent naar voren als ‘buitengewoon geschikte voorzitterskandidaat’. Waarom wel Klein Nulent en niet Stulemeijer vraag je je dan af? (Arts en Auto)

ANH JANSEN 05-11-2014 17:29
Yin en Yang is slechte metafoor natuurlijk.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Yin_en_yang

Het zal degenen die er in dit land toe doen een zorg zijn wie er voorzitter wordt van de KNMP. De KNMP wordt niets gevraagd. Zorgplicht ligt bij de verzekeraars.

De KNMP wordt als Koepel misbruikt ter accordering van beleid. Instemmen met gaande beleid om erger te voorkomen.

Het 'De Burgemeester in Oorlogstijd' syndroom.

Juut of Juul; het maakt niets uit. De rekening van dit wanbeleid komt terecht bij de apothekers in kader van hun maatschappelijke taak zoals de KNMP die ziet.

Kies daarom Harry S en zet de Bavaria alvast maar koud.


ANH JANSEN 05-11-2014 17:21
http://www.nza.nl/publicaties/nieuws/NZa-wil-snel-beeld-van-uitkomsten-contractering/

'Zorgverzekeraars moeten zich houden aan de zorgplicht en voldoende zorg inkopen voor hun verzekerden. Maar wat is voldoende? En wat is een redelijke reisafstand voor behandelingen? Als dit concreter wordt, is het voor consumenten en voor zorgaanbieders duidelijker wanneer de zorginkoop van zorgverzekeraars voldoende is. Het onderzoek van de NZa brengt dat in kaart'.

-En de NZa vraagt dit bij de verzekeraars zelf na. De slager wordt gevraagd waar hij zijn vlees vandaan haalt en of het genoeg zal zijn voor de clientele.
adiyaman 03-11-2014 21:29
Mediq stinkt. Al jaren staat deze lange man bij zijn stant op de KNMP congres met zijn glaasje champagne in de hand en negeert individuele apothekers van allochtone origine.
Op YouTube pretendeert deze lange man hoofddoekjes vriendelijk te zijn:
http://youtu.be/IUwgL312y7c

In zijn aannamebeleid p&o hanteert zijn organisatie racistisch beleid. Met zijn "ik heb ook allochtonen in dienst" probeert zij zijn illegale beleid onder de tapijt te vegen. En nu wordt deze goede man -de Sinterklaas- als buitengewoon goede man naar voren geschoven door de KNMP. Hoe ziek kan je zijn om een positieve impuls te geven aan de farmacie in Nederland door te stemmen op Sinterklaas? Stem op Harry !
henricop 03-11-2014 20:25
Stem de onafhankelijke kandidaat. Met nog een ja knikker uit de Alexanderstraatvijver schiet de farmacie helemaal niets op. Alleen een nieuwe start na de desintegratie van de KNMP kan ons als apothekers redden.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.