Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


23 okt

'Als u niet betaalt, gaat u dood. Sterkte daarmee'

Goedendag. Ik heb het medicijn voor u." "Ha, fijn. Hoeveel kost het?" "170.000 euro alstublieft." (Parool)

Goedendag. Ik heb het medicijn voor u." "Ha, fijn. Hoeveel kost het?" "170.000 euro alstublieft." (Parool)

ANH JANSEN 24-10-2017 15:50
Om de Trusted Third Party te doen werken is het noodzakelijk te beginnen met het weigeren van gratis levering van nieuwe geneesmiddelen/behandelmethodes voordat de fabrikant het middel wil aanmelden op de markt; deze gratis verstrekking is niet gratis. Het is een methode om politici en burgers te doen wennen aan een middel en bij gebleken effect het voor iedere prijs te willen kopen. Het is een prijsopdrijvend middel. Niets is gratis.

Dus spreek al voor de 'gratis' levering een maximum bedrag af volgens methode Kortekaas/Jansen. Lager kan dan altijd nog en hoger indien het middel/methode daadwerkelijk mensen op water doet lopen.

Daar heb je wel een Minister met lef voor nodig.
ANH JANSEN 24-10-2017 15:25
Ex.Minister Schippers zei het zelf: de EU moet fabrikanten verplichten hun producten in de hele EU aan te bieden, maar de afzonderlijke landen mogen zelf bepalen of zij het opnemen.

Tja. Dit gaat niet werken. Beter is alle EU landen op 1 lijn te zetten en EU toelating verplichten, met de clausule aan de fabrikanten met de billen bloot te gaan; wat zijn echte kosten en hen dan een zeer goede marge gunnen. Trusted Third Party Model.

En dan moeten de EU Overheden het verschil aan de burgers gunnen! Zolang het belang van de Overheden niet gelijk gaat lopen met het belang van de burgers blijft de onvrede en het onbehagen.
ANH JANSEN 24-10-2017 15:20
De Minister President, van de VV nota bene, heeft het al vele malen eerder gezegd: het Macrobeslag van de Nederlandse Overheid op de economie mag niet dalen; het zit nu op wereldrecord niveau en dat moet zo blijven. De Nederlandse Overheid dient goed voor zichzelf te zorgen. En doet dat ook. VOC Mentaliteit.

Pleidooi voor lagere geneesmiddelenprijzen in deze context slaat dan ook dood. Dat weten de grote internationale farmaceutische bedrijven ook. Daarom zullen zij altijd tot het gaatje blijven gaan.

ANH JANSEN 24-10-2017 15:16
De Minister die zich zo druk maakt over de kosten van Geneesmiddelen heeft een geweldige berg boter op haar hoofd.

Voetnoot in Regeerakkoord geeft de dubbele agenda aan van de Overheid; nr 12. Maatregelen in de cure zoals zorgakkoorden werken een op een door in een lagere nominale premie, inkomensafhankelijke bijdrage en zorgtoeslag. Voor een positief effect op het EMU saldo moet deze lastenverlichting gecompenseerd worden elders. Voor burgers gebeurt dat via een verhoging van het basistarief in het nieuwe tweeschijvenstelsel. Voor bedrijven via verhoging van de AOF premie.

Daling van kosten in de zorg betekent voor burgers een verhoging van de lasten elders.
Johan Kortekaas 23-10-2017 19:49
Johan Kortekaas 23-10-2017 19:40
https://joop.bnnvara.nl/nieuws/duitsland-verdient-100-miljard-aan-griekse-crisis
-Volgens een nieuw rapport, uitgevoerd door het Leibniz-Institut f�r Wirtschaftsforschung Halle (IWH), heeft Duitsland vooral geprofiteerd van de schuldencrisis. Sterker: zelfs als Griekenland de schulden niet terugbetaalt aan Duitsland, houdt het land er nog winst aan over.

En de reden voor die winst is eigenlijk vrij logisch: rente. Als een land geld leent, moet het rente betalen.-


Ook dit is woeker. Grieken zouden geld toe moeten krijgen. Daar is de unie voor. -0,4%


Johan Kortekaas 23-10-2017 19:36
-Luister, als uw land miljarden kan betalen om Griekenland of welk ander land dan ook te helpen, dan kunnen ze mij ook betalen. Toch?-

Zeer foute vergelijking.

De Grieken hebben een lening gekregen en betalen te veel rente op die lening.

-0,4% zou redelijk zijn, het ECB-tarief dan banken aan de ECB betalen als ze bij de ECB geld lenen. Via omwegen gaat dat geld naar de Grieken die een positieve rente moeten betalen. Woeker.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/europa-financieel-gezond/financiele-steun-aan-noodlijdende-landen/financiele-steun-griekenland
Johan Kortekaas 23-10-2017 18:44
Nogmaals uitleg woekermodel.

30.000 targets in de hele wereld x 170.000 euro maakt per jaar 5.1 miljard euro zijnde 6 miljard dollar.

In tien jaar 60 miljard dollar verdiend.

CRIMINELE WOEKER.

Ik houd van de farmacochemie maar haat deze misdaad.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.