Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


17 jun

Nieuwsuur gemist: "Mijn ziekenhuis verbiedt Dure Kankermedicijnen"

Een oncoloog trekt anoniem aan de bel. (Nieuwsuur)

Een oncoloog trekt anoniem aan de bel. (Nieuwsuur)

schuiringa 19-06-2015 00:57
RIP
ANH JANSEN 18-06-2015 15:32
De IGZ zal niet ingrijpen, maar verwijzen naar de NZa en ook die zal niet ingrijpen omdat zij eerst onderzoek doet naar het functioneren van het systeem en nimmer in gaat op individuele gevallen. Eerst bij systeem falen komt de NZa in actie; briefje naar de Minister en dan wachten op antwoord: de Minister beslist immers uiteindelijk.

Arno Rutte, VVD, vindt dit allemaal geen probleem; recht op zorg en de zorgplicht zijn immers wettelijk gegarandeerd. Gewoon een kwestie van je recht eisen. Daar is in Nederland de Rechter voor. Als laatste. Eerst de zorgaanbieder aanspreken, dan de verzekeraar, dan de SKGZ. Dan zijn we 12 maanden verder en is het probleem opgelost....
Marieke 17-06-2015 22:34
Oncologen zijn beunhazen geworden. Echt gewoon geen knip voor de neus waard. 50 % van de darmkankerpatiƫnten worden getild. Wel lekker goedkoop. Hadden ze de richtlijn maar moeten lezen.

henricop 17-06-2015 16:14
Laat de IGZ de opnames maar vorderen bij Nieuwsuur. Deze man moet uit het BIG register wegens malpractice!
waar is de IGZ als het hier om onderbehandeling gaat, waarom staan ze morgen niet in alle ziekenhuizen voor een controle?

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.