Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


12 jan

Een illegale erectiepil is makkelijk gekocht

Via internet zijn allerlei medicamenten te koop. Zonder recept, met risico. Criminoloog Rosa Koenraadt promoveerde vrijdag op die handel. (NRC)

Via internet zijn allerlei medicamenten te koop. Zonder recept, met risico. Criminoloog Rosa Koenraadt promoveerde vrijdag op die handel. (NRC)

Johan Kortekaas 13-01-2018 13:21
-De Tent was toch al kapot-

Jan Smits 2009. Symposium van het Noorden.

Bedoeld werd de openbare farmacie, niet het Farmaschap aan de Alexanderstraat dat over de BIG-registratie gaat.

-De KNMP kan zonder leden voortbestaan- Jan Smits

-Ik word herkozen zonder tegenkandidaten- GKN

ANH JANSEN 13-01-2018 12:17
Hoe krankzinnig de situatie in Nederland is geworden mag blijken uit de Casus Omecat. 2017 LPG middel en spotgoedkoop volgens de KNMP Z-index AIP prijslijst. Per 2018 echter de duurste PPI volgens diezelfde prijslijst! Is nu opeens preferent bij een verzekeraar die onderhands aanbesteed.

Schadelast volgens Z-index (Vektis, SFK, ZiNL werken met Z-index cijfers) wordt zo opgeschroefd. Uitkering via verevengingsfonds verhoogd. Verzekerden betalen zo dubbel.

PPI niet chronisch gebruik? Verzekerden van deze verzekeraar betalen verplicht de hoofdprijs. Contant!

Weigeren af te leveren is niet nakomen preferentie beleid!

KNMP en Collectieven vinden dit professioneel!
ANH JANSEN 13-01-2018 12:11
KNMP en Collectieven moeten gewoon klip en klare ziektekostenpolissen eisen waarin exact staat beschreven waarop verzekerden recht hebben. Geen Medische Noodzaak. Alleen Multi source. Dan x premie. Wel Medische Noodzaak, single en Multi source, dan y premie.

Gedrag van KNMP en Collectieven is een criminologisch onderzoek waard.

Verzekeraars krijgen met 3 jaar vertraging de historische schadelast uitgekeerd via de verevening. Betaalt door werkgevers en werknemers via inkomensafhankelijke premie.

Krijgen vergoed Crestor en Ezetrol, betalen uit generieken. Verschil verdwijnt naar de bottom line van de verzekeraar!

Dat doen ze in Australie e.a. anders.
ANH JANSEN 13-01-2018 12:05
Een ander promotie onderzoek zou kunnen zijn het voorkomen van het Stockholmsyndroom bij KNMP en Collectieven; waarom gaan zij akkoord met malus contracten voor apothekers? Waarom vinden zij het professioneel indien apothekers verzekerden het recht op geneesmiddelen conform wet en regelgeving ontzeggen om zo 98% substitutie te behalen ten gunste van verzekeraars? Verzekeraars krijgen immers de historische schadelast uitgekeerd via het vereveningsfonds!

Verzekerden hebben onder voorwaarden recht op alle geneesmiddelen op de positieve lijst. Medische Noodzaak is een recht van verzekerden. Daar betalen zij voor via inkomensafhankelijke premie!
ANH JANSEN 13-01-2018 11:35
https://www.kamagra.nl/

Waarom een reisje naar China als je ook naar Hoofddorp kan?

Er valt wat af te dingen op dit promotie onderzoek.

Gelukkig hebben Nederlandse apothekers binnenkort geen last meer van vervalsingen; die gaan voor de pati�nt gebonden zorg worden betaald en niet langer voor de recept gebonden zorg; materialen zijn niet langer de core business van apothekers!

Dan heb je het als Koepel en Collectief goed begrepen.

Een promotie onderzoek waard.
Johan Kortekaas 13-01-2018 09:13
Net als insuline en de OAC zijn er veel meer geneesmiddelen die alleen bij de eerste uitgifte een UR-label behoeven.

GKN is bezig de tent als een Herboren-BENU-BOY af te branden. Bleef als Noord-Koreaan aan de macht zonder tegenkandidaat. Het volk sterft langzaam.

Erectiepil kan gewoon via de apotheek zonder recept, nadat de arts zich eenmalig over het probleem heeft gebogen.

Spiegelbeeld van de OAC.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.