Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


08 aug

Column Carlo Schneider: Moeilijk doen

Bent u ook wel eens verbaasd als er echt moeilijk wordt gedaan om niks. Eindeloos geneuzel en geleuter, continu ja maar. D’r wordt gewoon niet geluisterd noch gelezen.

Bent u ook wel eens verbaasd als er echt moeilijk wordt gedaan om niks. Eindeloos geneuzel en geleuter, continu ja maar. D’r wordt gewoon niet geluisterd noch gelezen.

schuiringa 15-08-2017 14:20
In het contract staat dat er na een half jaar de apotheker geen rechten meer heeft.

Reciprociteit is hier op zijn plaats.

Na een half jaar heeft de verzekeraar geen rechten meer.

KNMP en LOA doe wat je hoort te doen.
MY 14-08-2017 17:17
Goed geschreven
Meijer Apeldoorn 10-08-2017 22:08
Heel herkenbaar. Ook het gedoe met Achmea. De afdeling materi�le controle heeft waarschijnlijk een jaar target te halen. In 2017 gaan zeuren over 2014 is eigenlijk sowieso idioot.Waarom moet dat ruim 2 jaar duren? Als je denkt dat je in je recht staat, doet het inschakelen van een juridisch adviseur trouwens wonderen.
Als je de vordering betwist mogen ze hem niet verrekenen.
Als blijkt dat hun juridische argumenten niet zo sterk zijn bieden ze eerst een coulance korting en als je volhoudt vaak volledige intrekking van de vordering.
Materi�le controle is nodig en redelijk. Echter snellere procedures en een transparante afhandeling mag je toch wel verwachten.
schuiringa 09-08-2017 12:32
Geweldig Carlo.
Het feest der herkenning.

Johan Kortekaas 08-08-2017 15:36
De beste columnist die het PW niet mag hebben Waarom zijn de openbare collega's ook hun PRAWDA kwijt?

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.