Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


03 aug

Teva Pharmaceutical reports big drop in profits, cuts dividend

Israeli drugs group Teva Pharmaceutical Industrial Industries reported a steeper than expected 18.4 percent drop in second-quarter earnings on Thursday, due to weaker prices in the United States, and cut its interim dividend by 75 percent.

Israeli drugs group Teva Pharmaceutical Industrial Industries reported a steeper than expected 18.4 percent drop in second-quarter earnings on Thursday, due to weaker prices in the United States, and cut its interim dividend by 75 percent.

Hasselman 04-08-2017 20:28
Natuurlijk kan ook nog LPG op de farmaceutische zorgprestaties! De citroen kan schier eindeloos op de pers! Mits niet atheist kun je nog tot Pantaleon bidden voor betere tijden maar ik ben er bang voor!
Hasselman 04-08-2017 20:22
Het wachten is op LPG op GDS-rollen inclusief inhoud! Klaar zijn we dan wel zo'n beetje!
ANH JANSEN 04-08-2017 14:57
Je mag het van de verzekeraars ook zelf bereiden. Zij vergoeden dan de laagste prijs: de prijs volgens de KNMP, de Z-index Taxe prijs LPG, of de materiaalkosten plus NZa bereidinstarief van voor de oorlog. NIet onderhouden. NIet onderhandelbaar.

Verzekeraars onderhandelen hard op de mensen en zacht op de inhoud. Hoe zachter de inhoud, hoe lager de prijs immers.

En onderhandelen met partijen die uitgaan van zacht op de mensen en hard op de inhoud is het winnen met twee vingers in de neus.

Zie hier nogmaals de krankzinnigheid van de KNMP Z-index met zogenaamde AIP in een concurrerende markt.

ANH JANSEN 04-08-2017 14:40
Doorleverende Bereidingsapotheek A15 zet het product voor 19,95 in de KNMP Z-index AIP voor 5ml 106,00 en de DAB 114,50.

De verzekeraars met LPG betalen uit 19.95 minus de claw back.

Free Fall in profits!

KNMP en Collectieven doen er het zwijgen toe. Z-index moet blijven bestaan. KNMP krijgt geld voor iedere registratie. Z-index is de kurk waarop de KNMP drijft.

Geen wonder dat de Minister zo blij is met de KNMP. En de Collectieven? Worden aangestuurd vanuit de KNMP. Willen de sfeer goed houden. Zacht op de mensen, hard op de inhoud. Verzekeraars vinden het prachtig.

Als je zo onderhandelt heb je toch wat gemist.

Namens wie onderhandelen KNMP en Collectieven?
ANH JANSEN 04-08-2017 14:33
Big drop in profits? 18,5%?

Dat doen de NL apotheken beter: chloorhexidine 0,02% oogdruppels in de KNMP Z-index taxe wel eens gezien? En de contracten met de verzekeraars? Laagste prijs garantie!

De KNMP en de Collectieven vinden dat prima. We moeten immers doelmatig werken en de crisis helpen oplossen.

KNMP Z-index AIP! Gaat van 19.95 naar 106.50 per flesje.

Wat betaalt de apotheker en wat krijgt deze terug?

De Minister en de verzekeraars zijn heel blij met de KNMP en de sfeer aan de onderhandelingstafels met de Collectieven is ook heel prettig.

Dan heb je als onderhandelaar namens de openbare apothekers toch wat gemist.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.