Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


10 mei

Geen zicht op doorstart De Bereiders in Assen

De curator in het faillissement van De Bereiders in Assen voorziet vooralsnog geen kans op een doorstart van dit bedrijf dat voor derden medicijnen en cosmetica verpakt.(DvhN)

De curator in het faillissement van De Bereiders in Assen voorziet vooralsnog geen kans op een doorstart van dit bedrijf dat voor derden medicijnen en cosmetica verpakt.(DvhN)

ANH JANSEN 11-05-2017 00:15
http://www.drachtstercourant.nl/nieuws/47814/drachtsters-winnen-met-innovatieve-injectiespuit-bij-beste-zorgidee-2014/

De spuit heeft de juryvakprijs voor het Beste Zorgidee 2014 gewonnen omdat hij, en dat is uniek, zonder verlies van vloeistof leeggespoten kan worden.

Met de spuit kunnen enorme besparingen gerealiseerd worden, met name bij dure geneesmiddelen die in kleine hoeveelheden worden ingespoten.
De prijs is een initiatief van ONVZ. Rients Schootstra, Jellie Das en Lex Boudewijn (van IMDS) kregen de prijs afgelopen woensdag uitgereikt door de bestuursvoorzitter van ONVZ, in Amsterdam.

--Wellicht kunnen zij bij ONVZ aankloppen voor extra ondersteuning? Geld zat nu toch?
ANH JANSEN 11-05-2017 00:10
http://www.eo.nl/radio5/programmas/thuis-op-5/fragment/artikel/dagsluiter-tony-van-den-berg/

Apotheek 'De Vriendschap' van Tony bestaat al ruim tachting jaar en bedient veel klanten in Emmen. Recent is de apotheek begonnen met mantelzorgers die bij eenzame ouderen op bezoek gaan.

Tony heeft ook de visies van de verzekeraars voor 2018 gelezen en heeft inmiddels zijn knopen geteld. Geen boterham meer te verdienen met verpakken voor doorgeleverde bereidingen.

En met Avon Products langs gaan bij eenzame ouderen tikt ook niet aan.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.